Utolsó kommentek

  • koimbra: A Bounty Killer kellemes meglepetés volt, B filmhez képest bitang jó akciójelenetek voltak, hangul... (2014.03.20. 16:08) Ez volt 2013 I. rész - B oldal
  • KáróBáró: HB Karcsi! (2013.09.03. 10:52) A nap szülötte!
  • Miskóka: Tudtam... (2013.04.27. 15:07) Derrick és a Waffen SS?
  • Miskóka: Gondolkodjunk egy kicsit...ha sikeres lett volna a hadművelet,akkor Magyarországot nem a szovjet c... (2013.04.22. 19:07) Antikvitás
  • Miskóka: Savalas eredetileg Ernest Borgnine szerepét kapta,és forditva.Ám az első olvasópróbán cseréltek...... (2013.04.08. 19:12) Antikvitás
  • Utolsó 20

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szerintünk ezek Jason Statham legjobb filmjei

2013.02.28. 17:30 bobbymate

A 13-as

13-movie-poster-3.jpgA szerencsejátékok világának egy kevésbé ismert arcát láthatjuk, amikor a játékosok élete a tét. Az orosz rulett egyfajta "továbbfejlesztése", hogy több ember tartja körben egymás fejéhez a fegyvert, majd meghúzza a ravaszt. Akit elér a végzet veszít, aki él továbbjut, de a végén csak egy maradhat! Vérfagyasztóan valóságszerű thriller, melyben Statham is kibújik a szokásos komfortzónájából és egy ízig vérig pénzéhes alakot játszik!

Gépállat SC

1ca80a.jpgA Longest Yard című népszerű regény angol változatában a börtöntöltelékek fociban mérik össze tudásukat az őrökkel. A híres labdarúgó Danny Meehan büntetése alatt összeboronál egy focicsapatot és kiáll az őrök ellen. Később, ugyanebből az alapanyagból aztán Adam Sandler csinálta meg a mai napig legjobb filmjét, a Csontdarálót. Ha össze kell hasonlítani, akkor a Gépállat természetesen jobb a zakkant Statham-el a kapuban, bénázó Danny Dyer-el a kapu előtt és természetesen a baltaarcú Vinnie Jones-al!

Az Egyetlen

one.jpgNem csak a mi világunk létezik. Vannak párhuzamos univerzumok, melyben életünk másképpen jelenik meg, ezek az alternatív valóságok. Ezek közt ugrál Gabe (Jet Li) akinek egy célja van: az összes alternatív valóságban élő alteregóját hidegre tenni, hogy ő lehessen az egyetlen és ezzel emberfeletti hatalmat birtokolni. Ám útjában áll Evan (Statham) aki minden erejével azon van, hogy Gabe kudarcot valljon. Érdekes sci-fi akció, látványos harcjelenetekkel, a végén pedig egy Jet Li vs. Jet Li párharc

Banki Meló

bankjob_poster.jpgEgy londoni kisstílű bűnözőkből álló csapat egy régi ismerős - a titokzatos, csábító Martine - rábeszélésére elhatározza, hogy kirabolnak egy páncéltermet, nem sejtve, hogy az akciót a háttérből az angol titkosszolgálat irányítja. A megtörtént eseményeken alapuló krimi érdekes, fordulatos története a 70es évek hangulatával igazi csemege az átlag bankrablós filmek közt.

Revolver

Revolver-2006.jpgGuy Ritchie karrierjének fekete lovát sokan a teljes értelmetlenség békjójával fémjelezték, pedig többről van itt szó. A sokkal inkább pszichológia és spiritualitás határterületén egyensúlyozó film nem egyszerűen emészthető mozi az tény, de érdemeiből ez semmit sem von le! A gengszterfilm köntösbe bújtatott pszichedelikus utazás a Donnie Darko vagy a Harcosok Klubjához hasonlítható filmélmény az EGO-ról, a tudatalatti befolyásolhatóságáról és a valódi Én öntudatra ébredéséről!

Expendables 1&2

expendables-2-movie-poster-jason-statham.jpgStallone a nagy öregek és futottak még sztárok mellet a fiatal, napjaink csillagait is összeszedte erre a nagyszabású projectre és természetesen Statham sem hiányozhatott. Sőt, Sly mellett gyakorlatilag a legtöbb vászonidőt kapó színész lett a filmben, mi pedig már többször is kifejtettük mennyire imádjuk ezt a Feláldozhatók franchise-t. Szavak helyett beszéljenek a képek, itt a kedvenc jelenetünk az első részből:

A Szállító

the_transporter_movie_poster.jpgStatham akciósztárra válásának igazi mérföldköve a titokzatos sofőr története akinek egy dolga van, időben leszállítani a csomagot! Látványos autósüldözések, bunyók és humor. Két folytatást is megélt már de azok egyre gyengébbre sikerültek. A szegény ember Die Hard-jának első felvonása viszont igazi, vérbeli akciómozi!

Crank - Felpörgetve

crank-final.jpgChev Chelios bérgyilkos versenyfutása az idővel finoman szólva is atomerejű adrenalinbomba. Nincs leállás, az elsőtől az utolsó másodpercig pörögnek az események. A szervezetét amortizáló kínai méreg ellenszerét hajszoló, mindenhol csak romokat és hullákat hagyó melegítős fickó szerepében Statham megmutatja nekünk miért is lehet őt annyira szeretni. A folytatás is jól sikerült a maga szürreális jeleneteivel együtt. Igazi akciódús agymenés!

Blöff 

Snatch.jpgGuy Ritchie több szálon futó gengszterkomédiája igazi humor bonbon. Drágakőtolvajok, illegális boksz, lakókocsis cigány kommuna és a londoni alvilág összes söpredéke egy helyen. Többet nem is tudunk róla mondani, piszkosul szórakoztató!

A Ravasz Az Agy és Két Füstölgő Puskacső 

8125.jpgIsmét Guy Ritchie, aki első filmjével meghúzta az azóta csak "Guy Ritchie film"-ként emlegetett műfaji zsáner első darabját! Négy simlis jó barát megpróbál egy pókerjátszmában megtollasodni, ám helyette hatalmas adósságot halmoznak fel a helyi keménycsávónak Baltás Harry-nek. Belép még a képbe pár fűdíler, a dílereket előszeretettel fosztogató banda, az izomagyú pénzbehajtó, a zakkant afrofrizurás gengszter, két pitiáner ostoba tolvaj és még sokan mások. A szálak összefutnak, a humor sziporkázik, a végkifejlet pedig ránk nézőkre van bízva. Tökéletes! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bmovie.blog.hu/api/trackback/id/tr285108603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása